IKLAN PENGISIAN JAWATAN KETUA PUSTAKAWAN UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera YBrs. Prof./Dr./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) ingin mempelawa pemohon yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi jawatan Ketua Pustakawan di Universiti ini.

3.         Untuk makluman YBrs. Prof./Dr./Tuan/Puan, tarikh tutup permohonan adalah pada 19 Januari 2024 (Jumaat). Permohonan hendaklah dialamatkan kepada:

Pendaftar

Pejabat Pendaftar

Aras 2, Bangunan Canselori

Universiti Pendidikan Sultan Idris

35900 Tanjong Malim, Perak Darul Ridzuan

4.         Sebarang pertanyaan mengenai perkara ini, sila hubungi Encik Nazar Mohd Zahidi bin Mohd Azahar, Ketua, Bahagian Governan di talian 019-5741502 dan alamat emel nazar@upsi.edu.my.

Sekian, terima kasih.

IKLAN JAWATAN KETUA PUSTAKAWAN UPSI